Gut atau keberanian? Perlindungan ESPN bogel Prince Fielder memancarkan memes

HARI INI
Hari ini

Ia adalah tamparan bod yang dilihat ‘di sekeliling dunia.

Bagi ESPN tahunan “Isu Tubuh,” beberapa atlet termasuk Michael Phelps, Venus Williams dan Marshawn Lynch menimbulkan telanjang untuk enam penutup yang berbeza. Tetapi yang paling utama ialah mendapatkan perhatian.  

Berat badan pada £ 275, basikal pertama Texas Rangers, Prince Fielder telah mengusulkan banyak ulasan dalam talian ke atas badannya, yang mana beberapa tuntutan tidak berada di puncaknya.

Dalam isu ini, Fielder mempertahankan fizikalnya, menjelaskan bahawa dia bekerja, memastikan bahawa dia berada dalam bentuk yang tepat untuk melakukan kedudukannya.

“Anda tidak perlu kelihatan seperti manikin Under Armor untuk menjadi seorang atlet,” kata Fielder mengenai bentuk badannya dalam majalah ESPN. “Saya berusaha untuk memastikan saya dapat melakukan tugas saya dengan sebaik mungkin.”

Sesetengah meme memberi perhatian kepada kecergasan Fielder, sementara yang lain memaparkannya dalam keadaan yang rawak. 

Begini bagaimana sesetengah bersenang-senang dengan ditembak dalam talian:

Satu orang yang mempunyai pengambilan yang berbeza: Tamron Hall, yang berkata pada HARI Rabu bahawa dia sangat menyukai foto itu sehingga dia tidak dapat tidur.

“Saya suka foto ini, saya telah memikirkannya sepanjang malam,” kata Tamron. “Keyakinannya yang luar biasa, dia mempunyai apa yang secara tradisinya merujuk sebagai usus … tetapi pose, kepercayaan, segala-galanya tentang hal itu, dia seperti tuhan Yunani.”

Dia juga mengakui dia mengira semua tatunya – dan membuat liputan foto profil Twitter beliau. 

“Kami perlu mendapatkan akaun Netflix atau sesuatu,” kata Willie Geist.

Prince Fielder mendapat telanjang untuk perlindungan ESPN

Jul.09.201401:47

Loading...