Guru, pengasuh bayi dan banyak lagi: Terima kasih hadiah yang bijaksana, berguna dan kurang dari $ 50

Sama ada guru anak anda, pengasuh bayi atau surat pengirim anda, pada musim cuti anda ingin melakukan sesuatu yang baik untuk mereka yang membantu anda dan orang tersayang sepanjang tahun. Nasib baik, majalah Lori Bergamotto dari Good Housekeeping menemui hadiah yang tidak hanya bijak dan bermanfaat tetapi berharga $ 50 atau kurang!

Kegemaran kegemaran untuk guru, pengasuh bayi

Disember.11.201403:59

Guru
Mereka melakukan salah satu pekerjaan yang paling penting di sana! Oleh itu, mengapa tidak mengucapkan terima kasih semasa cuti dengan hadiah mereka akan digunakan. Kami memutuskan untuk melepaskan apa-apa dengan epal tahun ini dan memilih item untuk memastikan mereka teratur dan gembira.

DrinKlip, $ 20, Dcigift.com
Fakta: Guru suka kopi (atau, baik-baik saja, teh), jadi bukan cawan yang diperlukan, mengapa tidak memberi mereka sesuatu yang memenuhi kopi mereka dan menyimpan meja mereka dengan kemas di tawar-menawar!

Garance Dore Mingguan Meja Pad, $ 12, Luluandgeorgia.com
Lupakan meja blotters yang dahsyat pada masa lalu, dan hadiah pad meja mingguan super bergaya ini. Hanya kerana guru mengajar anak-anak sepanjang hari tidak bermakna semua aksesoris mereka perlu kiddish. Kami yakin mereka akan menghargai gaya kecil yang disuntik ke dalam rutin harian mereka.

Faceted terrariums
Hari ini

Terrariums dan Tumbuhan Air Terhad, $ 22 – $ 30, Westelm.com
Pengajian menunjukkan bahawa tumbuh-tumbuhan di ruang pejabat meningkatkan produktiviti sebanyak 15% dan meningkatkan kepuasan di tempat kerja sehingga 40%, jadi mengapa tidak memberi hadiah produktiviti dan kebahagiaan dengan terarium dan tanaman udara yang indah ini! Guru boleh mengisi mereka dengan apa sahaja yang mereka suka tetapi kami pergi dengan biji kopi (kerana yang tidak memerlukan sedikit kafein tambahan!) Atau terima kasih nota dari anak-anak di kelas.

Di mana the Wild Things Are tote
Hari ini

Totes Bookish, $ 18, Outofprintclothing.com
Buku super comel meliputi menghiasi totes yang sangat berfungsi untuk buku, makan tengah hari, dan bekalan sekolah sama. 

Pengasuh

Decree Concepts Holiday Kitty Watch, $ 13, JC Penney
Pastikan penumpang yang lebih muda pada masa dan melihat gaya dengan jam tangan yang menggemari ini. Bukan sahaja mereka sangat meriah tetapi di bawah $ 15 pop, sangat berpatutan!

Glove.ly gloves
Hari ini

Sarung tangan sentuhan skrin yang selesa, $ 29.99, Glove.ly.com
Okay, datuk bandar Buffalo memakai sarung tangan bertenaga dan bertekanan tinggi semasa semua ribut salji besar-besaran itu, jadi jika mereka cukup baik untuknya, mereka cukup baik untuk penjaga atau pengasuh yang sedang berjalan-jalan di sejuk!

Koleksi 18 Heidi Tech Topi, $ 17.50, Qvc.com
Terus hangat dan dengarkan lagu kegemaran anda! Jelas sekali, mereka tidak akan bergoyang ketika mereka menonton anak-anak anda, tetapi perlu diingat bahawa tidak semua hadiah perlu menjadi sesuatu yang mereka gunakan di tempat kerja. Mereka mempunyai kehidupan di luar kerja mereka!

Pembawa surat

Bentgo Stackable Lunch Boxes
Hari ini

Boxing Lunch Bentgo Bentgo, $ 14.99, Kohls.com dan Potong Makan Siang dan Blum, $ 24, Uncommongoods.com
Makan tengah hari di mana sahaja ia berfungsi apabila anda menyampaikan e-mel. Kenapa tidak membiarkan pembawa mel anda tahu anda memikirkannya dengan memberi mereka sesuatu yang baik dan bermanfaat!

Pukul Botol, $ 20, Uncommongoods.com
Suntikan sedikit muzik ke dalam hari mereka dengan botol mengalahkan – ia menguatkan muzik pada telefon mereka tetapi juga botol air bersaiz sihat. 

Stylist / manicurist

Foto frames
Hari ini

Bingkai Gambar Emas Magnetik, $ 18.95, cb2.com
Stesyen stylist menjadi rumah mereka jauh dari rumah. Biarkan mereka mempamerkan sedikit nyawa mereka dengan bingkai foto moden ini.

Trinket Tray, $ 12.50 – $ 14, Jcrew.com
Membantu mereka melancarkan perniagaan dalam gaya dengan dulang perhiasan ini – cara pilihan penggemar untuk memaparkan kad perniagaan!

Kes Aksesori Jill Martin, $ 39, Qvc.com
Sempurna untuk bertengkar semua alat, pengecas, dan gear dengan kes-kes ini. Mereka cukup comel untuk menonjol, dan lebih mudah dibungkus.