George W. Bush berkongsi gambar comel untuk bertemu cucu barunya

Dia mungkin hanya satu hari tua, tetapi Poppy Louise Hager telah menjalani kehidupan sepenuhnya. Dia cukup komoditi panas dalam keluarga Bush.

BERKAITAN: Jenna Bush Hager mengalu-alukan anak perempuan kedua – dinamakan sempena George H.W.

Gadis bayi itu mempunyai pelawat yang sangat istimewa yang membantu mengalu-alukannya ke dunia – datuk neneknya, Laura dan Presiden George W. Bush.

Pejabat George W. Bush

Untuk meraikan penambahan terbaru kepada keluarga, Presiden Bush berkongsi gambar yang sangat menggembirakan dia dan Laura yang memegang dua cucu perempuan mereka sekarang. Mila kelihatan teruja dengan tugas kakaknya yang baru. Ini lagu yang sangat berbeza dari awal minggu ini, ketika Jenna menyampaikan bahawa Mila telah mempersoalkan harus tiba-tiba membagikan sesuatu seperti ayahnya dengan adik kakaknya.

“Laura dan saya sangat gembira untuk bertemu dengan cucu kami yang kedua hari ini, Poppy Louise Hager memasuki dunia semalam di New York City, tetapi kami menganggapnya sebagai Texan kehormatan. Jenna dan Henry memilih namanya sebagai penghormatan kepada kakeknya, 41, yang dijuluki Poppy sebagai seorang kanak-kanak, kami berterima kasih kepada Tuhan – dan kepada Jenna dan Henry – untuk hadiah hidup yang indah dan sihat ini, “kata Presiden Bush dalam satu kenyataan.

Barangkali kita mempunyai Presiden Cikgu masa depan dalam perjalanan dengan namanya diilhamkan oleh kakek George H.W. Bush, presiden ke-41.

BERKAITAN: Jenna Bush Hager menangis apabila Laura, Barbara Bush memanggil pada pameran HARI INI

Ini nenek-nenek tidak boleh menjadi lebih teruja untuk mempunyai satu cucu lagi untuk merosakkan, dan sudah tentu, cinta juga! Mari kita berharap datuk George berkongsi lebih banyak foto berharga apabila Poppy dan Mila berkembang!

Jenna Bush Hager: Daughter Mila sungguh marah mengamalkan bayi-to-be

Ogos.11.201501:44

Loading...