Anak Orlando ibu Christine Leinonen yang disenaraikan di kalangan mangsa pembunuhan kelab malam

Anak seorang wanita yang muncul pada hari Isnin awal adalah antara mereka yang terbunuh dalam pembunuhan kelab malam kelmarin di Orlando, kata para pegawai.

Christine Leinonen, 32, terselamat daripada kejadian itu kerana dia masih belum dikenalpasti sebagai mangsa pada pagi Isnin. Christine Leinonen, 32,.

Christine Leinonen and son
Christine Leinonen dan anaknya, Christopher. Lelaki berusia 32 tahun terbunuh dalam pembunuhan kelab malam di Orlando malam Ahad.HARI INI

Nama Christopher ditambah pada pukul 1:20 pagi. Isnin ke senarai rasmi mangsa yang dikeluarkan oleh bandar Orlando.

Pada pagi Isnin, jam sebelum dia menerima berita yang tragis, Christine Leinonen menghembuskan nafas ketika dia memberitahu Matt Lauer HARI INI dia masih menunggu kata dari anaknya.

Pemain berusia 32 tahun itu berada di kelab malam gay terkenal Pulse awal Ahad ketika lelaki bersenjata Omar Mateen melepaskan tembakan dengan senapang serangan, membunuh sekurang-kurangnya 49 orang dan mencederakan 53 yang lain.

Ibu memegang ‘sekerat’ harapan untuk anak lelaki yang hilang selepas menembak Orlando

Jun.13.201603:59

BERKAITAN: Apa yang kita tahu mengenai lelaki bersenjata kelab malam di Orlando

Leinonen berkata anaknya berada di kelab malam bersama teman lelaki dan dua rakannya.

BERKAITAN: Hillary Clinton bertindak balas terhadap menembak Orlando: Saya tidak akan ‘mengisytiharkan perang’ ke atas agama

Teman lelaki Christopher juga merupakan antara yang terbunuh dalam serangan itu. Keluarga lelaki itu telah diberitahu, kata Leinonen, tetapi dia tidak dikenali dengan nama semasa wawancara Isnin.

Christine Leinonen
Isnin awal, Christine Leinonen muncul pada hari TODAY untuk mengatakan bahawa dia tidak pernah mendengar dari anaknya sejak serangan itu dan takut dengan yang terburuk.HARI INI

Pada sidang akhbar pada pagi Isnin, pegawai polis Orlando mengumumkan bahawa 48 dari 49 mangsa telah dikenal pasti.

Isnin petang, senarai itu mengandungi 47 nama, ketika pegawai-pegawai bandar bekerja untuk memberitahu keluarga mangsa sebelum secara terbuka melepaskan semua nama.

BERKAITAN: ‘Cinta cinta adalah cinta’: Bintang menjadikan Anugerah Tony menjadi penghormatan penghormatan Orlando

Bapa Omar Mateen menembak Orlando: Saya terkejut seperti anda

Jun.13.201603:37

Leinonen berkata dia tinggal di luar bilik kecemasan di sebuah hospital tempatan mulai pukul 4 pagi Ahad jika anaknya adalah antara mangsa yang dibawa ke sana.

LIHAT IT: Hari air mata seperti Orlando menembak mangsa yang berkongsi cerita emosi

Kedua-dua rakannya, yang berada di bilik mandi apabila penembakan itu bermula dan berlari ke arah keselamatan, memberitahunya bahawa mereka melihat teman lelaki Christopher sedang dijalankan selepas ditembak, tetapi mereka tidak melihat Christopher.

Hillary Clinton bereaksi terhadap penembakan Orlando: Saya tidak akan ‘mengisytiharkan perang’ ke atas agama

Jun.13.201607:54

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.