$ 65 atau kurang! Hadiah terima kasih yang sempurna untuk penjaga budak, pejalan kaki anjing dan banyak lagi

Cuti adalah masa yang tepat untuk menunjukkan rasa syukur anda kepada orang-orang dalam kehidupan anda yang pergi ke atas dan seterusnya. Kami berkongsi segelintir idea hadiah kegemaran kami semalam, dan sekarang ini penyumbang TODAY Edisi Elizabeth Mayhew untuk membentangkan beberapa hadiah.

Hadiah terima kasih yang terbaik untuk penjaga bayi anda, stylist

12 Dis.201404:12

Pengasuh

Tidak chewing allowed truffles
Hari ini

Tidak Mengunyah Truffles Chocolate, $ 21.99, Nochewingallowed.com
Kebanyakan orang memberikan wang penjara mereka sebagai ucapan terima kasih untuk cuti. Kenapa tidak memberikan sesuatu yang lebih baik, seperti truffles coklat Perancis. Ini gula-gula telah dibuat di Perancis selama lebih dari 75 tahun dan datang dalam empat perisa: Klasik, toffee asin, badam dan kulit jeruk pekat.

Pengecas Peribadi Shutterfly, $ 59.99, Shutterfly.com
Praktikal dan mudah alih, pengecas ini membolehkan anda mengecas peranti anda semasa dalam perjalanan. Tetapi bonus tambahan ialah ia mempunyai plat muka peribadi yang boleh tanggal yang membolehkan anda menukar foto. Ia serasi dengan kebanyakan telefon bimbit, meja, GPS, Bluetooth dan peranti elektronik lain.

Mesin Pinball Genggam, $ 12, Closeoutzone.com
Berikan wang dengan cara yang kreatif dengan permainan yang menyeronokkan ini! Terima kasih kepada mesin pinball pegang tangan ini, anda boleh memotong bil di dalam supaya apabila pemenang anda menang, wang itu keluar. Ia lebih baik daripada kad!

Penggaya rambut

Pemegang Kad Kredit Mark dan Graham Colorfield, Zip Pouch, $ 19,99 dan $ 35, Markandgraham.com
Memasak sekolah, bekalan kerja, kosmetik, kad kredit dan barangan peribadi lain dalam pemegang tahan lama, berwarna-warni dan beg zip.

Georgica jelly sandal
Mark Shaw / Hari ini

Sandal Jelly, Bermula pada $ 49, Jackrogersusa.com
Salah satu sandal perang kegemaran kami telah mendapat makeover dan berubah menjadi jeli. Jeli Georgica datang dalam pelangi warna dan sangat selesa. 

Guru

Butternut squash soup
Hari ini

DCuisine, $ 10- $ 19, Dcuisine.com
Dibuat oleh koki tuan, Dcuisine telah merevolusikan makan malam beku. Dibuat dengan bahan-bahan terbaik, pembuka saiz tunggal adalah kilat beku supaya mereka mengekalkan rasa mereka. Pilih dari sup musim panas dan hidangan pembuka seperti cendawan liar, skuasy butternut, udang galah dan jagung, pai ayam pedas, daging kentang dan kentang tumbuk dan banyak lagi. Anda juga boleh menghantar kad hadiah dalam denominasi sebanyak $ 50, $ 100, $ 200

Barangan kertas IKEA, .$ 99 dan ke atas, IKEA.com
Kebanyakan orang tidak tahu bahawa IKEA mempunyai pelbagai barangan kertas yang direka dengan baik termasuk notepad, nota melekit, buku nota dan kertas. 

Barangan Pereka Cynthia Rowely Designer, $ 2.99 dan ke atas, Staples.com
Dari bunga ke grafik, anda akan kagum dengan seberapa baik corak kepribadian ini berfungsi bersama. Cynthia Rowley menggalakkan anda untuk menjadi kreatif dengan reka bentuknya, termasuk pad, fail, penganjur atas meja dan banyak lagi. 

Dog Walker

Williams-Sonoma Peppermint Bark Paws, $ 25.95, Williams-Sonoma.com
Dibuat dengan hanya bahan-bahan yang terbaik, pepejal Williams-Sonoma menyembelih kepelbagaian percutian yang sudah ada selama 16 tahun. Plus ia hanya boleh didapati 12 minggu setahun. Pada hari Jumaat, 12/12 anda boleh mendapatkan peppermint untuk 25% off.

Chuck Taylor All Star City Hiker
Hari ini

Heliops Getah All-Star Converse, Convesre All-Star City Hiker, $ 65, Converse.com
The Converse Chuck Taylor All-Star hightops getah baru mempunyai twist baru – lapisan bulu lembut. Sneaker tahan air ini dibina untuk melindungi anda di salji, hari-hari lembap dan datang dalam hitam, pineneedle, merah, madu liar, putih dan tentera laut. 

Mereka juga mempunyai garis pejalan kaki, yang mempunyai bunga sapu sedikit untuk genggaman tambahan dan lapisan ricih hangat. Mereka datang dalam warna, hitam, admiral, coklat / madu liar dan biru.

Powerflux, Lite Rechargable Double-Sided Hand Warmer / USB USB Battery Pack, $ 18.95, Amazon.com
Pek bateri luaran dan tangan hangat adalah padat dan ringan. Ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana poket atau beg dan akan memberikan lebih daripada satu caj penuh kepada iPhone dan kebanyakan peranti digital.